Fritid
Mange muligheder for at have det sjovt

Din ferie ved Gardasøen
Mange forslag til at planlægge ferien og gøre den uforglemmelig.

Fritid
Mange muligheder for at have det sjovt

Din ferie ved Gardasøen
Mange forslag til at planlægge ferien og gøre den uforglemmelig.

Gardasøen er ikke kun berømt for den smukke natur, men også for de mange attraktioner, der ikke kun begrænser sig til kunst og kultur, men også adskillige forlystelsesparker.

Den venetianske side af Gardasøen, den, der strækker sig fra landsbyerne Bardolino til Pescheria del Garda, er kendt for sine forlystelsesparker. For det første tiltrækker Gardaland alene tusindvis af mennesker fra hele Europa hvert år. Tæt på ligger der andre forlystelsesparker, såsom CanevaWorld, Moviland, Parco Natura Viva, Sigurtà Park, Park Jungle Adventure og mange andre.

Forlystelsesparker

Store oplevelser – for hele familien – besøg en eller flere af de mange temaparker ved Gardasøen.

Den mest kendte er selvfølgelig Gardaland, den første forlystelsespark i Italien, som i mange år har underholdt børn og voksne med dets mange forlystelser inspireret af fantasiverdenen og eventyret.

Forlystelsesparken Movieland er en stor park med adskillige unikke attraktioner og shows inspireret af filmens verden. Medieval Times fører dig i stedet tilbage til foriden, hvor man som tilskuer kan opleve den magiske atmosfære i den middelalderlige turnering efterfulgt af en rigtig middelalderfest.

Gå heller ikke glip af Rock Star Restaurant, en American-style temarestaurant hvor hele familien kan tilbringe en aften i ægte rock-stil, med de mest berømte sange.

Besøg også Acquaparken Canevaworld med en caribisk atmosfære og utallige vandrutsjebaner og pirat-tema eller Acquaparken Cavour i grønne omgivelser beliggende i Mincio Parken med flersporede vandrutsjebaner og bassiner i en tropisk atmosfære.

Til dem der har lyst til eventyr mellem lianer, canadiske broer og stier af forskellige sværhedsgrader er Jungle Adventure Park et besøg værd.

For dyreelskere er der Parco Natura Viva, en dyrepark med mange sjældne dyrearter, og den zoologiske safari, hvor man fra sin bil kan opleve dyrene på den afrikanske savanne på tæt hold.

Termiske bade

Beliggende mellem træerne i den smukke park Villa på Cedars, ligger Garda Thermal Park. Slap af i det varme vand i søen og i wellness poolen hele året rundt. Vandet når op på en temperatur på ca. 37 ° C og har en beroligende effekt på huden. En spektakulær grotte med to boblebade og spabade giver rig mulighed for total afslapning.

I Sirmione, på Aquaria Spa kan du nyde en fantastisk udsigt over søen, nedsænket i det varme helbredende vand i de udendørs pools. Afslappende boblebade og aromatiske brusere, sammen med spa og skønhedsbehandlinger er alle en del af dette unikke og charmerende spa-sted. De termiske bade i Sirmione er bl.a. kendt for behandling af luftvejssygdomme og rehabilitering.

Shopping

Enhver ferie er en god undskyldning for shopping og for at tage et ferieminde med hjem i kufferten.

Shop i La Grande Mela Shoppingland med 120 specialbutikker, biograf, bowling med 20 baner, billiard, baby-område, spillemaskiner og mange spisesteder.

Ved Lugnanano di Sona (S.S.11 Verona-Peschiera): udkørsel Lugagnano di Sona – Autostrada A4 Milano-Venezia: udkørsel Sommacampagna – Motorvej A22 Modena-Brennero: exit Verona Nord)

Grand’Affi Shopping Center er et indkøbscenter med 39 butikker og et stort supermarked.

Ved Affi (VR) lokalitet Canove – Motorvej del Brennero/A22 – 200 meter fra udkørslen Affi/Lago di Garda syd.

Er du til outlet, ligger shoppingbyen Fashion District Mantova Outlet med modetøj, hvor man kan shoppe på livet løs. Her findes der 110 butikker med de bedste varemærker med 30 – 70 % rabat.

Ved Mantova, udkørsel A22 Mantova syd.

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi