4-benede venner er velkomne.

Vores campingplads er udstyret med alle de nødvendige faciliteter, der sikkert og komfortabelt er gearet til vores 4-benede venner.

4-benede venner er velkomne.

Vores campingplads er udstyret med alle de nødvendige faciliteter, der sikkert og komfortabelt er gearet til vores 4-benede venner.

Hvis du har en 4-benet ven, så er La Rocca Camping Village det rette sted at tilbringe din ferie.

La Rocca Camp Village arrangerer arrangementer for vores venner med eksperter, der får dem til at have det sjovt og samtidig undervise vores loyale ledsagere.

Inde i landsbyen finder du 2 dedikerede hundeområder med hundetoilet fyldt med gratis hundeposer og vaskefaciliteter beregnet til dem. I tilfælde af sygdom er der også en dyrlæge i umiddelbar nærhed af campingpladsen med mulighed for hjemmebesøg.

Se mere

PLANLÆGGER DU EN FERIE MED HUND VED SØEN?

Vi henviser til adfærdsreglementet på pladsen med hunde og minder om, at du skal oplyse os om deres tilstedeværelse ved reservationen.

Husdyr er tilladt på pladserne og i visse typer mobilhomes (maksimum 2 pr. struktur, se den officielle prisliste).

Dyr er tilladt på stranden og langs søpromenaden, men må ikke komme ind i vandet, da det er i strid med de officielle regler.

Hunde skal holdes i snor af hensyn til alle gæster på campingpladsen.

I henhold til gældende regler skal dyrene benytte områderne beregnet til hunde.

Numre

2

Dog Area ed 1 Agility Tour

n

Possibilità di disporre di veterinario ed
istrittutori.

Ejerne er altid forpligtet til at opsamle dyrenes efterladenskaber ved hjælp af de plastikposer der findes på pladsen.

Det er ejerens eget ansvar at sikre, at dyrene ikke forstyrrer andre gæster på campingpladsen, og at de ikke forårsager skade på tredjeparter eller på pladsens faciliteter.

Katte og andre kæledyr kan ikke efterlades uden for pladsen og boligenheden.

I henhold til reglementet er kæledyr ikke tilladt på legepladsen, i poolområdet, i toiletbygningerne og i supermarkedet.

Hunde af racer, der betragtes som farlige, kan være underlagt godkendelse fra ledelsen.

Det er ikke tilladt at forlade dyrene alene inde i boligenhederne.

De 4-benede venner kan indkvarteres i følgende typer boliger:

- Maxicaravan Charme 1 og 2, Maxicaravan Easy 1 og 2, Maxicaravan Familie 1 og 2, Maxicaravan Perla, Maxicaravan Panorama, og i et begrænset antal Maxicaran Aquagarden

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi