Kulturelle udflugter

Med sin strategiske beliggenhed, er det let at nå mange af områdets turistattraktioner. Campingpladsen organiserer også udflugter til forskellige attraktioner.

Kulturelle udflugter

Med sin strategiske beliggenhed, er det let at nå mange af områdets turistattraktioner. Campingpladsen organiserer også udflugter til forskellige attraktioner.

Her er nogle eksempler på anbefalesværdige udflugter i området.

Verona, byen for kunst og kultur

Et besøg i Verona er som en romantisk gåtur i historien: de gamle bymure indeholder spor af en storslået romersk tid, unikke middelalderbygninger pryder de gamle gader, og vidner om den prægtige fortid med den rige Scala-familie og deres storslåede monumenter.

Byens kendetegn Arenaen, det berømte amfiteater dateres tilbage til det første århundrede e.Kr. Arenaen har den optimale akustik og kan rumme et stort antal tilskuere. Andre vigtigte monumenter er det smukke romerske amfiteater og den ældste stenbro Ponte Pietra, bygget over Adige-floden.

Det smukke slot Castelvecchio, broen og slottet La Scala Can Grande stammer fra Scala familien mens det venetianske herredømme har efterladt uforglemmelige spor i form af adelige paladser og imponerende kirker. Verona blev også gjort berømt af William Shakespeare, som skrev det mest romantiske kærlighedshistorie nogensinde “Romeo og Julie”, der udspiller sig i Verona. Faktisk er Capulet hus fra det trettende århundrede, bedre kendt som hus Juliet, et af de mest besøgte turistmål.

Se Arenas spændende koncert- og operaprogram på: http://www.arena.it/

Brescia byen for kunst, kultur og industri

Den vestlige side af ​​Gardasøen hører til provinsen Brescia. Den smukke by kendt for sin blomstrende industri og det historiske centrum. Her kan man bl.a. beundre det smukke tempel bygget omkring 74 e.Kr.

Andre arkæologiske fund er bevaret i det nærliggende Santa Giulia Museum, beliggende i kloster komplekset, som et symbol på fortiden (med dens smukke kirke San Salvatore, som begyndte i det ottende århundrede, og den middelalderlige kirke Santa Maria i Solario). I juni 2011 blev dette udnævnt af UNESCO kulturarv.

Museet har eksempler fra den keltiske periode, romanske op til det venetianske herredømme. På Piazza Paolo VI, finder man den gamle domkirke som er et sjældent eksempel på en romansk rundkirke og Broletto Paladset, det gamle hovedsæde for dommere i middelalderen.

På Piazza della Loggia fra Renæssancen, ligger Lodge Paladset og Monti di Pietà, samt et af byens kendetegn: Klokketårnet “Macc de le Ure” (Matti af timer), med de to statuer og bronzeuret. Byen er især kendt for den store fæstning omgivet af volde fra det sekstende århundrede, der i dag er museum.

Venedig, verdens smukkeste by

Venedig, berømt i hele verden, med dets meget specielle vandforhold der stiger i lagunen dannet af 118 små øer der forbindes af mange kanaler og broer. Venedig er opdelt i seks områder, der forbindes af en række smalle labyrintiske gader og gangbroer.

Piazza San Marco er fuld af monumenter og bygninger, som rummer mere end femten århundreders historie og kunst. Mest berømt for Basilica di San Marco, Klokketårnet og Dogepaladset. En bådtur på den berømte Canal Grande giver et unikt perspektiv på byens flotteste bygninger og facader.

Gå ikke glip af den spektakulære Frari kirken og Scuola di San Rocco, helt dækket med værker af Tintoretto. Kunstelskere bør ikke gå glip af et besøg på Accademia Gallery, et tempel for de store venetianske malere og fra 400 til ‘800, eller Peggy Guggenheim Collection med international samtidskunst. Besøg også de maleriske øer Giudecca og San Giorgio.

Mantova, byen blandt søerne

Syd for Gardasøen, omgivet af den grønne Mincio Park ligger den antikke by, Mantova.

Først etruskisk, derefter romansk, med forskellige erhverv, indtil middelalderen. Som en af de vigtigste centre for den italienske renæssance og europæiske opstod nogle af de mest berømte monumenter.

Det smukke Hertug Palads, forbundet af forskellige tunneller, gård- og taghaver, og det femtende århundrede Castle of St. George, der er berømt for “Camera picta” malet af Mantegna.

Byens hjerte er Sordello Pladsen, hvor man finder San Pietro Domkirken som er en original blanding af neo-klassisk, gotisk og romansk stil. Turister kan også besøge Piazza Broletto og Piazza delle Erbe, Ragione Paladset, Klokketårnet, Te Paladset og Merchant-huset, store værker af arkitekten Giulio Romano. Mantova er fødestedet for den berømte digter Virgilio, og berømt for operaen “Rigoletto” af Giuseppe Verdi, som udspiller sig netop her omkring år 1560.

Det omkringliggende område er kendetegnet ved 3 søer ved Mincio floden ( løbende fra Gardasøen) og kanaler, som giver interessante landskaber til gå- eller cykelture.

Trento, natur og tradition for foden af dolomitterne

Trento er en by beliggende i midten af ​​Adige-dalen, med floden fra Val Venosta der krydser byerne Bolzano, Trento, Verona og Rovigo før den løber ud ii Adriaterhavet.
Trento er sammen med Bolzano, de sidste byer, der krydser, før man når grænsen til Østrig. Derfor har byen, over tid, har det øget sin betydning både med hensyn til handel, men også industrielle og turist.
Trento har været et vigtigt centrum for områdets økonomi, hvilket de mange slotte i området og historiske bygninger vidner om. Trento er omgivet af en smuk og storslået natur, såsom Bronte Dolomitterne, San Martino di Castrozza, Val di Fassa, Sarca-dalen og den nordlige del af Gardasøen.

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi