Vandsport ved Gardasøen

Windsurf, kajak og meget mere.

Vandsport ved Gardasøen

Windsurf, kajak og meget mere.

“Surf Point La Rocca” tilbyder udlejning af vandsportsudstyr såsom Windsurf, kano, yoga surf med mere. Udlejningsudstyret passer både til trænede og nybegyndere. Besøg også vores Facebook side “ Surf Point La Rocca”, hvor du kan finde mere information, nyheder og billeder af events.

Se mere

Din ferie på Camping La Rocca ved Gardasøen er en oase af fred og ro og vi har sørget for at gøre ferien så let og behagelig som muligt for dig og din familie. Du finder alle de nødvendige informationer og den hjælp du har brug for på campingpladsen.

Kajak er en fantastisk måde at opleve søen på, gå på oppdagelse i kløfter og smalle passager, der er vanskelige at nå selv for sejlbåde. Er du til mere fart er windsurfing også en mulighed.

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi