Sportsaktiviteter

Masser af muligheder for en aktiv ferie ved Gardasøen

Sportsaktiviteter

Masser af muligheder for en aktiv ferie ved Gardasøen

Udover sportsaktiviteter på campingpladsens Surf center, byder Gardasøen på en bred vifte af udendørs sportsaktiviteter.

Camping La Rocca anbefaler sine gæster oplevelsen af Fit og Sun Garda, en sportsklub, der tilbyder de mest populære udendørs aktiviteter i området.

Til sportsentusiasterne er der masser af muligheder for at deltage i mange turneringer

Se mere

Mountain Bike i bjergene omkring Gardasøen

Fra søen til bakkerne, og fra bakkerne til bjergene. Vores MTB-guider kender de mange ruter, der opfylder mest trænede, men også familier og motionister.

Og hvis du ikke har din egen cykel tilbyder Fit and Sun Garda cykeludlejning til fordelagtige priser.

Cykling ved Gardasøen

Gardasøen bakkede landskab har ofte dannet rammen om vigtige cykelløb som VM og Giro d’Italia. De mange forskellige ruter, der fører fra søen til bjergene eller til nærliggende landsbyer gør området blandt de mest populære cykelruter i hele verden. Spørg os til råds og oplev både de klassiske, men også den mindre kendte cykelruter!

Trekking ved Gardasøen

Tag rygsækken på skuldrene og kom afsted! Med vores guider kan du nå spektakulære udsigtspunkter ved Gardasøen fra nord til syd. Opleve den blå sø og de ukendte landsbyer med få turister.

Nordic walking i bakkerne ved Bardolino

Med vores FINW instruktører i Nordic Walking teknik har du mulighed for at leje stavene hos os, så du kan opleve den smukke natur og samtidig få masser af motion.

Sejlads ved Gardasøen

Gardasøen er kendt verden over for sin sejlads og specielle regata både der oprindeligt stammer fra Gardasøen. Få vind i håret og mærk spændingen i sejlsportens verden, det hele er indenfor rækkevidde.

Klatring ved Gardasøen

Vores klatreinstruktører guider dig i at klatre på naturlige klippevægge- Oplev adrenalinen pumpe! Klippevæggene findes i den nordlige del af søen, men også i nærheden af ​​Garda. Mulighederne er mange for både øvede og nybegyndere.

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi