Mini Club (4-8 år) 

Mini Club (4-8 år) 

Campingpladsens Miniklub for de mindste er åben hver dag  
Her er børn i fokus: et internationalt og erfarent personale vil sørge for at give dem sjove oplevelser i fuld sikkerhed og samtidig give forældrene et par timers afslapning. Sjov aktiviteter, spil og kreative workshops...  Både om morgenen og om eftermiddagen, tilrettelægger personalet et sjovt og passende program for børnene og leger med dem i hyggelige og trygge omgivelser. 
Miniklubprogrammet inkluderer også en aftenaftale: Udover babydiskoteket hver aften, forbereder børnene sammen med personalet et show en gang om ugen. 

Se mere

Junior-Teen Club

Junior Club (8-12 år)

For de lidt større børn arrangerer vores underholdningspersonale et program specielt til dem! 
Med base i Rocky Blu Mini-klubben og derfra afsted til: Sportsturneringer, kreative workshops og eksperimenter, pumptracks og meget mere! Et program fuld af energi! 

Teen Club (12-17 år)

Teenagere: For stoer til at være sammen med mindre og større børn  og til at lave aktiviteter med voksne! Deres behov: et dedikeret sted at mødes, chatte, spille videospil, tage en selfie og en Tik Tok. Vi har designet et sted og et program designet udfra deres behov, og planlægning af forskellige udflugter, cykelture, aktiviteter. Der er ikke tid til at kede sig! 

2

entertainere på hele campingpladsen i åbningsperiode er der 2 entertainere til stede i miniklubben, et antal der stiger i højsæsonen. Kvalificeret og professionelt personale, som taler mindst 2 sprog flydende. 

1

digital enhed tilgængelig