TOP

Fritid
Fritid

Planlæg din fritid for en uforglemmelig ferie ved Gardasøen.

Din ferie ved Gardasøen

Mange forslag til at planlægge ferien og gøre den uforglemmelig.

Forlystelsesparker

Store oplevelser – for hele familien – besøg en eller flere af de mange temaparker ved Gardasøen.
Den mest kendte er selvfølgelig Gardaland, den første forlystelsespark i Italien, som i mange år har underholdt børn og voksne med dets mange forlystelser inspireret af fantasiverdenen og eventyret.

Forlystelsesparken Movieland er en stor park med adskillige unikke attraktioner og shows inspireret af filmens verden. Medieval Times fører dig istedet tilbage til fortiden, hvor man som tilskuer kan opleve den magiske atmosfære i den middelalderlige turnering efterfuldt af en rigtig middelalderfest.
Gå ikke glip af Rock Star Restaurant, American-style temarestaurant hvor hele familien kan tilbringe en aften i ægte rock-stil, med de mest berømte sange.
Besøg Acquaparken Canevaworld med en caribisk atmosfære og utallige vandrutsjebaner og pirat-tema eller Acquaparken Cavour i grønne omgivelser beliggende i Mincio Parken med flersporede vandrutsjebaner og bassiner i en tropisk atomosfære.
Til dem der har lyst til eventyr mellem lianer, canadiske broer og stier af forskellige sværhedgrader er Jungle Adventure Park et besøg værd.
For dyreelskere er der Parco Natura Viva, en dyrepark med mange sjældne dyrearter, og den zoologiske safari, hvor man fra sin bil kan observere dyrene på den afrikanske savanne.

Termiske bade

Beliggende mellem træerne i den smukke park Villa på Cedars, ligger Garda Thermal Park. Slap af i det varme vand i søen og i wellness poolen hele året rundt. Vandet når op på en temperatur på ca 37 ° C og har en beroligende effekt på huden. En spektakulær grotte med to boblebade og spabade giver rig mulighed for total afslapning.

I Sirmione, på Aquaria Spa kan du nyde en fantastisk udsigt over søen, nedsænket i det varme helbredende vand i de udendørs pools. Afslappende boblebade og aromatiske brusere, sammen med spa og skønhedsbehandlinger er alle en del af dette unikke og charmerende spa-sted. De termiske bade i Sirmione er kendt for behandling af luftvejssygdomme og rehabilitering.

Shopping

En hver ferie er en god undskyldning for shopping og tage et minde med hjem, købe gaver eller udnytte særlige tilbud.

La Grande Mela Shoppingland – 120 specialbutikker med biograf, bowling med 20 baner, billiard, baby-område, spillemaskiner og mange spisesteder.
Ved Lugnanano di Sona (S.S.11 Verona-Peschiera): udkørsel Lugagnano di Sona – Autostrada A4 Milano-Venezia: udkørsel Sommacampagna – Motorvej A22 Modena-Brennero: exit Verona Nord)
Grand’Affi Shopping Center – indkøbscenter med 39 butikker og et stort supermarked.
centro commerciale con 39 negozi e un ipermercato. VEd Affi (VR) lokalitet Canove – Motorvej del Brennero/A22 – 200 meter fra udkørslen Affi/Lago di Garda syd.
Fashion District Mantova Outlet – elegant shoppingby med modetøj, hvor man kan shoppe på livet løs. 110 butikker med de bedste varemærker med 30 – 70 % rabat.
Ved Mantova, udkørsel A22 Mantova syd.