TOP

Om Os
Om Os

Din campingplads ved Gardasøen

Campingpladsen repræsenterer et af de sjældne steder i verden, hvor naturens frodighed kombineres med sport og andre aktiviteter og skaber en oplevelse af både afslapning og kultur.

 

Pladsen er således et ideelt sted at tilbringe sin ferie både for børn og voksne. Med en moderne struktur formår La Rocca Camp at fastholde charmen i sine smukke grønne omgivelser. Både området for telte, campingvogne, maxicaravans og lejligheder er omgivet af den mediteranske vegetation og den azurblå Gardasø.

Mellem sø og klipper

8hektar
Mediterransk have skrånende ned til søen . En olivenlund , voksende mod fæstningen og adskillige af mediterransk vegetation.
200 mt
stranden ved søen med private bøjer, hvorfra du har direkte til søen
300 pladser
der imødekommer alle campinggæsters behovs. Beliggende tæt på de vigtigste faciliteter eller i det mere rolige område.
12 typer
maxicaravans der imødekommer campinggæsternes behov. Beliggende nær de vigtigste faciliteter eller i det mere rolige område.
7 lejligheder
der opfylder campinggæsternes behov. Beliggende nær de vigtigste faciliteter eller i det mere rolige område.
op til 2000 personer på ferie med komfort

La Rocca Camp er også et sted hvor miljøet respekteres. Der lægges bl.a. vægt på genbrug og økologiske materialer, samt på at undgå energispild.
Pladsen er forbundet til Gardasøens vandrensningsanlæg, hvilket på denne garanterer vandkvaliteten.

Med særlig opmærksomhed på miljøet og respekt for naturen, er La Rocca Camping Village aktiv i at beskytte miljøet og søger internt at spare på vandet, elektricitet og at mindske luftforurening.

logo-50-anniversario

55 år sammen


In the lovely valley below the Rocca towards Bardolino, brightened by cypress trees, Aleppo pines and other Mediterranean plant, between vineyards and olive trees, the camping La Rocca opens its doors in 1961.

Se præsentationen