TOP

Sportsbaner
Sportsbaner

Vores sportsplads er lavet til at du kan dyrke sport på ferine

Sportsbaner på campingpladsen

Blandt de campingpladser med flest faciliteter ved Gardasøen, tilbyder La Rocca Camping også forskellige aktiviteter for alle der elsker sport og leg.

 

I campingpladsens øverste område tæt ved pool, ved foden af ​den store klippe, ligger en ny multi sportsbane med kunstgræs, hvor du kan spille fodbold og basketball med dine nye venner eller deltage i turneringer arrangeret af vores ekspert animation team, som vil belønne vinderne med medaljer og gadgets.

Der findes også en Beachvolley bane hvor du kan spille med vennerne og samtidig nyde en storslået udsigt over søen og lade hele familien at have det sjovt i stille grønne områder.
Sportsbanerne er åbent dagligt fra 9 til 23. Vi gør alle sportsfans opmærksomme på, at der er belysning på banerne fra kl 20, hvilket gør det muligt at organisere spændende turneringer, selv om aftenen.

For dem, der foretrækker en individuel sport, tildbyder campingpladsen et nyt område med bueskydning ved foden af ​​klippen og midt i den smukke stille natur kan du vinde titlen som campingpladsens "Robin Hood".

Tidsplan: for tider spørg på Animation informationskontor

Interne baner

Fodbold

Basketball

Beach Volley

Åbningstider

9.00

23.00

belyses fra 20,00

Udendørs bane

Bueskydningo

Tirsdag – torsdag – søndag

10.00-12.00