TOP

Sports
Sports

Masser af ideer til en aktiv ferie ved Gardasøen

Udover sportsaktiviteter på campingpladsens Surf center, byder Gardasøen på en bred vifte af udendørs sportsaktiviteter.

Camping La Rocca anbefaler sine gæster oplevelsen af Fit og Sun Garda, en sportsklub, der tilbyder de mest sjove udendørs aktiviteter i området.

Til sportsentusiasterne er der masser af muligheder for at deltage i mange tourneringer:

campeggio con attività sportive

Mountain bike

Fra søen til bjergene, og fra bakkerne til bjerget. Vores guider kender de mange ruter, og er i stand til at opfylde de mest trænede, men også familier og cyklister.
Og hvis du ikke har din egen cykel tilbyder Fit and Sun Garda dig at leje dem til fordelagtige priser. Vores helt nye GT cykel park står til rådighed!

campeggio con attività sportive

Cyclink

Søen og dens bagland har ofte dannet rammen om vigtige cykelløb som VM og Giro d’Italia. De mange forskellige ruter, der fører fra søen til bjergene eller til nærliggende byer gør vores område blandt de mest populære med cykelruter fra hele verden. Spørg os til råds og opdag både de klassiske, men også den mindre kendte ture!

campeggio con attività sportive

Vandreture

Rygsækken på skuldrene og gå! Med vores guider kan du nå spektakulære udsigtspunkter. Ved Gardasøen mod nord til syd, vil du altid finde den blå sø og himmel og opdage små ukendte landsbyer med få turister.

campeggio con attività sportive

Nordic Walking

med vores FINW instruktører med Nordic Walking teknikken. Sporten var oprindelig til at træne langrendsløbere også i sommermånederne, og er nu en af ​​de mest populære aktiviteter Lej dine stave hos os og du parat til at vandre og opleve den smukke natur omkring dig.

vacanza lago di garda

Sejlad

Gardasøen er kendt i verden over for sin sejlads og speciele regata både Asso99 stammer oprindeligt fra Gardasøen. Få vind i håret og mærk spændingen inden sejlsport verden, det hele er inden for din rækkevidde.

campeggio con attività sportive

Klatring

Vores klatre instruktører guider dig i at klatre på naturlige klippevægge, for at opleve adrenalinen pumpe! Klippevæggene findes i den nordlige del af søen, men også i nærheden af ​​Garda. Mulighederne er mange for både øvede og nybegyndere.