Camping med børneklub og underholdning ved Gardasøen

Animation teamet er dedikeret til vores yngste campinggæster.

Camping med børneklub og underholdning ved Gardasøen

Animation teamet er dedikeret til vores yngste campinggæster.

Til de mindste tilbyder campingpladsen børneklub hver dag. Her kan børnene have det sjovt med andre børn og tegne, male, lave turneringer og danseshows og meget mere.

Hos os er børnene i centrum: en erfaren og international børneklub giver børnene mulighed for at have det sjovt i sikkerhed og samtidig give forældrene et pusterum.

Animations teamet er der for børnene fra morgen til eftermiddag og skaber et sjovt og festligt miljø for børnene.

Også aften programmet er tilrettelagt for vores små gæster. Hver aften kl. 20:30 er der Baby Disco for børnene og en gang om ugen vil børnene selv stå for aftenshowet.

På pladsen findes der også flere legepladser hvor børnene kan boltre sig:

En udendørs legeplads formet som en middelalderborg, en legeplads ved arenaen, samt to mindre legeområder ved maxicaravan Aquasuite og Aquagarden

“Rocky Blu” er vores indendørs legeland for børnene. Det er bygget i miljøvenlige og sikkerhedsgodkendte materialer, så børnene kan lege sikkert.

Se mere

Et erfarent animation team arrangerer mange forskellige aktiviteter som spil, turneringer og ansigtsmaling og er med til at skabe en underholdende ferie for børnene.

Et fantastisk poolområde for børn med rutsjebane og vandaktiviteter, samt baderum bygget i børnestørrelse.

numre

200+300m2

område dedikeret til børn både indendørs og udendørs med aktiviteter for børn i alle aldre.

8 erfarne

og professionelle animatorer i hele sæsonen, der hver især taler minimum 2 sprog.

La Rocca Camping Village tænker på også på de helt små! Det derfor muligt at leje en baby pack, med det nødvendige udstyr til børn fra 0 til 3 år; en campingseng, en højstol og et badekar. Begrænset antal, spørg receptionen ved booking.

Det er også muligt at leje klapvogn. La Rocca Camp er det ideelle sted ved Gardaøsen til at tilbringe ferie med familien.

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi