TOP

Pool
Pool

2 store swimmingpools, 1 jacuzzi til 4 personer. Placeret i den øverste del af campingpladsen, hvorfra der er udsigt over søen.

tucano-piscina

CAMPING MED POOL ved Gardasøen

Hvis man leder efter en afslappende ferie på en campingplads med swimmingpool med udsigt over Gardasøen , kan La Rocca Camping Village være din ideelle destination .

 

Vores smukke swimmingpools tilbyder mange muligheder for sjov og samvær . Beliggende ved foden af klippen , med en betagende udsigt over Gardasøen. Poolområdet har udsigt over Middelhavs vegetation karakteristisk for området.

 

Den anden pool, til børn, har en maksimal dybde på 50 cm , er udstyret med et stort springvand, hvor børnene kan have det sjovt og lege sikkert

For at fuldende poolområdet på campingpladsen Rocca , er der lavet en nyt græsområdet på 1000 kvadratmeter, hvor man kan sole sig med udsigt over Gardasøen og et nyt vandfiltreringssystem med automatisk lav miljømæssigt -system. Poolområdet er det ideelle sted at slappe af i ro og fred og med den nye indendørs og udendørs belysning , er stedet også ideel til fester om aftenen i smukke omgivelser.

I poolområdet findes der også en bar , beliggendde direkte ved indgangen til swimmingpools med panoramaudsigt over søen.

ÅBNINGSTIDER

Dagligt fra 10 til 18 i lavsæsonen , hver dag fra 9 til 19 i højsæson ( juli / august ) . Poolen er lukket i dårligt vejr .

Stor pool

Bredde 25 m

Længde. 12 m

Højde(max) 2 m

Børnebassin

Bredde 6 m

Længde 6 m

Højde(max) 60 cm

Orari di Apertura

dal 16/04

dalle 10 alle 19

Chiuso in caso di pioggia