TOP

børn
børn

Vores små venner på ferie!

La Rocca Camping Village er det perfekte sted for en ferie med børn ved Gardasøen.
Mange faciliteter til børnene og deres behov.

 

Ny miniklub ” Rocky” og ny legeplads

Miniklub Rocky bliver til et nyt stort område på 200 m2, hvor børnene kan lege og boltre sig. Designet som havbunden med masser af nye sjove aktiviteter for store og små.

Område til børn 1-3 år og en legeplads til de lidt større børn og et ny renoveret område hvor vores animation team kan underholde jeres børn.

Legepladsen tæt på scenen bliver også renoveret med nye sjove legeaktiviteter til de mindste campinggæster.

 

 

Areal200+300m2
Indendørs legeaktiviteter20

Een ervaren animatie-team organiseert vermakelijke dagen, verkleedpartijen, face painting en spellen die de vakantie van jullie kinderen aan het Gardameer volledig maken.

Et animation team arrangerer forskellige lege og spil, der gør ferien ved Gardasøen sjov for børnene. Store udendørs legeområder, det hele bygget og designet så børnene kan lege sikkert. Et fantastisk poolområde med rutschebaner og vandlege der underholder børnene. Toiletterne på campingpladsen et børneområde med brusere og toiletter i børnehøjde.

La Rocca Camping Village tænker også på de mindste! For at undgå en proppet bil, kan du leje en babypakke, en pakke designet til børn mellem 0 og 3 år, som indeholder en barneseng, en højstol og et lille badekar (begrænset antal spørg ved reservation).

La Rocca camp er et fantastisk sted ved Gardasøen at tilbringe din ferie med dine børn og nyde tiden med familien, sikkert, og samtidig have det sjovt.